Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Γνωρίστε τη Flatazor Pure Life GRAINFREE!

untitled

H Laurence Fenard επιστημονική συνεργάτης και υπεύθυνη του R&D της Flatazor Pure Life απαντά σε έξι ερωτήσεις κλειδιά σχετικά με τη νέα ξηρά τροφή σκύλου ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΗΡΑ!Οι απαντήσεις στη διάθεσή σας!

1.Σχεδόν σε όλη τη σειρά της Pure Life Grainfree μπορούμε να δούμε ότι περιέχονται παραπάνω από μία πηγή κρέατος.Γιατί το επιλέξατε αυτό?

Η Pure Life περιέχει μία ποικιλία από ζωικές πρωτεΐνες (τόσο ψάρι όσο και κρέας) υψηλής ποιότητας! Αυτό το έχουμε επιλέξει ώστε να πετυχαίνουμε ποικιλομορφία στα διαθέσιμα αμινοξέα για τον οργανισμό του σκύλου.Επίσης η «πολυπρωτεϊνικοτητα» προσδίδει στην Pure Life εξαιρετική γευστικότητα και επίσης έρχεται όσο πιο κοντά γίνεται στη φύση του σκύλου ως σαρκοφάγου που εναλλάσσει τις πρωτεΐνες που καταναλώνει!

2.Πώς διαφέρει η Flatazor Pure Life από άλλες τροφές με 0% σιτηρά (Grainfree)?

Η σειρά μας διαφέρει ξεκάθαρα λόγω της ποιότητας της ωμής πρώτης ύλης-εξαιρετικής γαλλικής ποιότητας-.Επίσης δεν περιέχει μεταλλαγμένα προϊόντα ή χρωστικές.Παράγονται σε ένα μόνον εργοστάσιο το οποίο εξασφαλίζει σταθερότητα αλλά και άμεσο και διαρκή έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής.

Διευκρινιστικά η τροφή περιέχει:

-0%σιτηρά & 0% γλουτένη.

-Φρούτα και λαχανικά υψηλής θρεπτικής και αντιοξειδωτικής αξίας.

-Αλόη για καλύτερη πέψη.

-Και καλά λιπαρά οξέα .

 

3.Γιατί είναι σημαντικό να παρέχουμε στο σκύλο μας διατροφή με 0% σιτηρά (grainfree)?

Oι άνθρωποι έχουν κάνει σήμερα τεράστια άλματα στη διατροφή τους και έχουν μία ολιστική και υγιεινή προσέγγιση στα γεύματά τους.Όσοι ιδιοκτήτες εφαρμόζουν αυτό στην καθημερινή τους ζωή το εφαρμόζουν και σε ότι αφορά το σκύλο τους. η Pure Life τους βοηθά να το πετύχουν αυτό!Επίσης -και πολύ βασικό- η γλουτένη προξενεί τρομερές διατροφικές αλλεργίες στο σκύλο μας γι’αυτό και την έχουμε καταργήσει από την τροφή. 

4. Παρατηρήσαμε ότι η νέα σειρά περιέχει ενεργό εκχύλισμα αγκινάρας! Μπορείτε να μας επεξηγήσετε αυτήν την επιλογή ?

Η αγκινάρα βοηθά στην ανάπλαση των ηπατικών κυττάρων και τονώνει την έκκριση χολής. Έτσι επιτυγχάνεται καλύτερη και ταχύτερη πέψη αλλά και η γενικότερη καλή υγεία του σκύλου.

5. Υπάρχει περίπτωση κάποιος να αντιμετωπίσει θέμα εάν μεταβεί από την τροφή του στην Pure Life ?Θέματα όπως γαστρεντερικές διαταραχές,διάρροια κ.ά?

Κανένα απολύτως πρόβλημα εάν κάνει τη μετάβαση σταδιακά και όπως πρέπει γενικά καθώς αλλάζει τροφή.

Τη συνέντευξη διενήργησε η 

Αντωνία Γαρυφάλου  

Pet Care & Nutrition Consultant

 


Στο:Νέα Προϊόντα!, Οι ερωτήσεις σας & οι απαντήσεις μας Tagged: grainfree, grainfree trofi skylou, τροφή χωρίς σιτηρά, trofi xwris sithra

from WordPress http://ift.tt/2eHLInt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου