Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

To Petastero βγαίνει στον αέρα του Σπορ FM 94.6 !

%cf%83%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%bc

Ακούστε αύριο τη συνέντευξή μας στον ΣΠΟΡ FM 94,6! Η εκπομπή του Δημήτρη Μπαλή και της Μαρίας Ακριβού θα μας φιλοξενήσει για να μιλήσουμε για θέματα φροντίδας και διατροφής κατοικιδίων!

Ακούστε DRIVE & TRAVEL που κάνει… ταχυμεταφορές με DHL, μαθαίνει να διαχειρίζεται ξενοδοχείο, πως να αμύνεται όταν χρειαστεί, γεύεται ακανέδες στις Σέρρες, φροντίζει τα ζώα, παρακολουθεί θέατρο και μαγειρεύει…

Απολαύστε αύριο Σάββατο 22 Οκτωβρίου, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL, της κορυφαίας σε ακροαματικότητα εκπομπής, σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://ift.tt/ZA1gNX) σε όλο τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Μπαλής με τη Μαρία Ακριβού και τη δημοσιογραφική επιμέλεια από την Καλλιστώ Γούναρη, ενημερώνουν και προσκαλούν τους ακροατές, να πάρουν μέρος στους πολλούς διαγωνισμούς.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει μεταξύ άλλων:

PETASTERO. Στη Νέα Ιωνία βρίσκεται ένα όχι και τόσο κλασικό μαγαζί με τροφές για τα pet. Η ιδιοκτήτριά του Αντωνία Γαρυφάλου, προτείνει τα καλύτερα προϊόντα διατροφής, σας «ψυχολογεί» και δίνει καταπληκτικές συμβουλές για τα pet, είτε ράτσας είτε αδέσποτα.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για ένα κινητό τηλέφωνο MLS iQ Tab Atlas. Και tablet και πλοηγός! Ένα μοντέλο που εντυπωσιάζει τόσο με τις δυνατότητες, όσο και με την εμφάνισή του, αφού συνδυάζει υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, καινοτόμες λειτουργίες, αξιοπιστία και μοναδικό στυλ. Προσφέρει μοναδική εμπειρία πλοήγησης σε οθόνη 7” με το MLS Destinator Talk&Drive για να μη χάνεσαι ποτέ.

Για δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για δύο άτομα στο Thalassa Hotel & Spa. Βρίσκεται στην Πάλαιρο, διάσημο αρχαίο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, απέναντι από τη Λευκάδα, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει εξίσου τους εραστές της θάλασσας όσο και του βουνού. Χτισμένο σε μια ιδανική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης στους επισκέπτες του.

Για τρεις διπλές προσκλήσεις για Δευτέρα και τρεις για την Τρίτη, για την παράσταση «Η ΠΡΟΙΚΑ» με τη Στέλλα Παπαδημητρίου, στο θέατρο Αλκμήνη.

Για δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «ο Γέρος και η θάλασσα», του Έρνεστ Χέμινγουεϊ, που ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή του Faust κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 από 26 Οκτωβρίου για 14 παραστάσεις.

πηγή: http://ift.tt/2e7YvgN

 


Στο:Τα νέα του Petastero!

from WordPress http://ift.tt/2dtSYmP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου