Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

5 τροφές που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό του σκύλου σας!

Σίγουρα μία καλή και ισορροπημένη ξηρά τροφή -η οποία πάντα συμβαδίζει με τις ανάγκες του σκύλου μας- αποτελεί το Α και το Ω για τη γενικότερη καλή υγεία του κατοικιδίου μας!

Όμως τί μπορούμε εμείς να κάνουμε από τη μεριά μας προκειμένου να παρέχουμε αυτό το κάτι παραπάνω που θα θωρακίσει το ανοσοποιητικό του ακόμη περισσότερο και με πιο αποτελεσματικό τρόπο!?

Προβιοτικά. Πρόκειται για καλούς μικροοργανισμούς που αποικούν το έντερο του σκύλου μας και επιτίθενται σε ιούς,βακτήρια αλλά και παθογόνους μικροοργανισμούς! Βρείτε τα στο γιαούρτι , στο κεφίρ αλλά και σε έτοιμο συμπλήρωμα σε πιο συμπυκνωμένη δόση!

Κουρκουμίνη.Βρείτε την έτοιμη προς χρήση σε σκόνη μπαχαρικό.Μονο λίγη σκόνη στην τροφή του σκύλου σας παρέχει αντιφλεγμονώδη  αλλά και αντιοξειδωτική δράση!

Λάδι καρύδας. Εξαιρετικό αντιφλεγμονώδες και αντιικό , το λάδι αυτό το βάζετε σε μικρή ποσότητα απευθείας επάνω στην κροκετούλα του σκύλου σας!

Δεντρολίβανο. Με μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο τονώνει το αίμα του σκύλου σας. Ο σίδηρος είναι υπέυθυνος για τη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών αλλά και των αμινοξεων μέσα σε όλο τον οργανισμό .

Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα. Καλά λιπαρά που είναι υπεύθυνα για την προστασία όχι μόνο των αρθρώσεων αλλά και για την τόνωση του οργανισμού !

Γαρυφάλου Αντωνία

Pet care & Nutrition Consultant


Στο:Οι ερωτήσεις σας & οι απαντήσεις μας

from WordPress http://ift.tt/2fjBEy7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου