Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Οι δικές σας ιστορίες: Όταν η Άννα γνώρισε τη Μόκα!

15423551_606354486232599_890516485_n

Οι δικές σας ιστορίες είναι εδώ! Κάθε μήνα ακούμε τις δικές σας τρομακτικές, κωμικές , ανθρώπινες ιστορίες και βλέπουμε το κατοικίδιό σας μέσα από τα δικά σας μάτια!

Αυτό το μήνα η κα.Άννα μας μιλά για τη Μόκα! 

Πώς αποκτήσατε τη Μόκα και πώς αποφασίσατε να της δώσετε το όνομά της?

Το σκυλάκι αυτό ήταν ένα γενναιόδωρο δώρο για εμένα, και ήρθε για να κάνει παρέα και με ένα άλλο υπέροχο cocker,την Roma που δεν υπάρχει πια στην ζωή. Ταξίδεψε μαζί με τον εκτροφέα της, από την Ιταλία για να καταλήξει στην αγκαλιά μας. Την πρώτο αντίκρισα, στο fb, κουταβάκι ενάμισι μήνα με χριστουγεννιάτικο καπελάκι , και ο έρωτας ήταν φυσικά ακαριαίος !  Μέχρι να την πάρω στα χέρια μου, είχα διαλέξει το όνομα, Λάσπη Όταν όμως την αντίκρισα, ήταν τόσο φίνα και ντελικάτη, που αμέσως της είπα, ότι το όνομά της, από εκείνη την στιγμή θα είναι Μoka.

Πείτε μας τρία χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν ένα κόκερ?

Τα cocker είναι χαρούμενα και πολύ τρυφερά σκυλάκια . Είναι η προσωποποίηση της χαράς ! Πολύ δραστήρια. Σε παρακινούν, να παίξεις μαζί τους, και να κάνεις βόλτες μεγαλύτερες από αυτές που θα έκανες με άλλα σκυλάκια προκειμένου να εκτονώσουν την ενέργεια τους Συνήθως είναι πολύ λαίμαργα . Αν δεν έχει καταφέρει κάποιος να εκπαιδεύσει το cocker του να μην έχει τον νου του, στο φαΐ στην βόλτα, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. ερώτηση

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Μόκα?

Ο Μεγαλύτερος φόβος της, μέχρι σήμερα είναι τα βεγγαλικά .Κάνω προσπάθειες, να την βοηθήσω να τον ξεπεράσει!

Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας ένα αστείο γεγονός από την κοινή σας ζωή με τη Μόκα?

Η Μόκα είναι η προσωποποίηση της χαράς. Είναι πραγματικά αστεία, όταν προσπαθεί να με ξυπνήσει τα πρωινά. Σκαρφίζεται διάφορες τουμπίτσες τριγύρω μου, καρφώνοντας με στα μάτια , περιμένοντας να τα ανοίξω και να αρχίσει η μέρα μας με χαρούμενη κουνιστή ουρίτσα !. Είναι σκέτη απόλαυση! μια καθημερινή ομορφιά, στην ψυχή μου.


Στο:Οι δικές σας ιστορίες!

from WordPress http://ift.tt/2ienWBp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου